• banner2-2
  • banner1
  • banner3

Zhejiang Yaonan Co., Ltd. Iki didegaké ing 2017 kanthi ibukutha kedhaftar saka 10 yuta Yuan (Biyèné jenenge pabrik Yueqing Yaonan Electric, didegaké ing taun 1996). Perusahaan iki dumunung ing China Electric Appliance Capital - Liushi, Yueqing, iku sawijining perusahaan integrasi industri lan perdagangan, spesialisasine produk plastik, dhuwur voltase lan kurang electrical Perkakas lan instrumen lan produksi meter.

 

Perusahaan utamané mrodhuksi: Nylon dasi, dasi stainless steel, Steel pucuk kertu kabel, kelenjar kabel anti banyu, terminal block, mbobol sirkuit, pointer meter, digital meter lan meter energi etc. Products sing digunakake digunakake lan layanan: machinery, daya, electronics, komunikasi, militer, galangan kapal, metalurgi, Petrochemical cahya, transportasi ril lan industri. Produk sing dièkspor Amerika Utara, Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika lan Asia Kidul-Wétan, kayata luwih saka 90 negara lan wilayah ...

    PRODUCTS CENTER

    YAONAN PARTNER

    adgadfa
    fadfadf

    NEWS CENTER

    Tampilan Online Chat!