Waterproof Junction Box (Tanpa Stopper)

Short Description:

Gambaran Umum Product ♦ Material Body: ABS Feature ♦ Material: bisa tahan Simpenan, panas, suhu kurang, lan chemicals.Excellent electrical situs, lumahing apik kinclong ♦ Certification: cara Instalasi CEROHS ♦: 1 .Nang saka kothak duwe papan sirkuit utawa ril sing dipasang ing boss 2.External instalasi: bisa nggunakake bolongan ngisor saka kothak langsung telpon ing tembok (bisa dening papat ngarepke, nggunakake meneng utawa pucuk tetep ing kothak ing tembok utawa Papan ♦ Entry. bolongan: anti banyu ...


Detail produk

Tags Product

Gambaran Umum Product

♦ Material Body: ABS

♦ Feature Material: bisa tahan Simpenan, panas, suhu kurang, lan chemicals.Excellent electrical situs, lumahing apik kinclong

♦ Certification: CEROHS

♦ cara Instalasi: 1 .Nang saka kothak duwe papan sirkuit utawa ril sing dipasang ing boss

2.External instalasi: bisa nggunakake bolongan ngisor saka kothak langsung tetep ing tembok (bisa dening papat ngarepke, nggunakake ing meneng utawa pucuk tetep ing kothak ing tembok utawa Papan.

♦ Entry bolongan: anti banyu Junction Box wis bolongan dicithak, customer bisa gumantung syarat poto ngalahake mudhun bolongan utawa kabeh bolongan, karo pesawat clamping joints anti banyu, kanggo entuk efek anti banyu paling. Cocog kanggo komunikasi njero ruangan lan electrical ruangan,, peralatan geni, paleburan baja Petrochemical electronics, Situs construction railway listrik, lapangan mining, bandara, hotel, kapal, pabrik pabrik gisik gedhe unloading fasilitas terminal peralatan limbah perawatan, fasilitas polusi lan ing.

Kode Modle Lubuk Quality Size bolongan IP Wight Gross Wight net Quality Carton Carton Dimenstion
RFB-RT 50 × 50 4 25 55 12,9 11,7 300 45,5 × 37.5 × 51
RFB-RT 80 × 50 4 25 55 13,1 11.8 240 53 × 35 × 62
RFB-RT 85 × 85 × 50 7 25 55 15,6 14,4 200 45 × 37 × 53
RFB-RT 100 × 100 × 70 7 25 65 13,9 12,5 100 57 × 46 × 35
RFB-RT 150 × 110 × 70 10 25 65 13,6 12,3 60 62 × 31.5 × 46,5
RFB-RT 150 × 150 × 70 8 25 65 15,6 14.3 60 79 × 31 × 46
RFB-RT 200 × 100 × 70 8 25 65 15,6 14.3 60 57 × 43 × 42
RFB-RT 200 × 155 × 80 10 36 65 13.3 12 40 64,5 × 40.5 × 41
RFB-RT 200 × 200 × 80 12 36 65 16 14.1 40 85 × 43 × 40.5
RFB-RT 255 × 200 × 80 12 36 65 19.8 18 40 81 × 51,5 × 41
RFB-RT 255 × 200 × 120 12 36 65 19.8 18 30 62 × 53 × 62
RFB-RT 300 × 250 × 120 12 36 65 19,7 17.8 20 61 × 52 × 61,5
RFB-RT 400 × 350 × 120 16 36 65 14,8 13,1 10 72 × 41 × 61,5

 应用 场景 图


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!