• banner2-2
  • banner1
  • banner3

Zhejiang Yaonan Electric Co., Ltd. Diadegkeun di 2017 ku Ibu didaptarkeun 10 juta Yuan (Baheulana ngaranna pabrik Yueqing Yaonan Electric, diadegkeun dina 1996). Pausahaan ieu lokasina di Cina Electric Perkakas Capital - Liushi, Yueqing, mangrupa perusahaan integrasi industri jeung dagang, specializing dina produk plastik, tegangan tinggi na low panerapan listrik sarta instrumen jeung produksi méter.

 

Pausahaan utamana ngahasilkeun: nilon dasi, dasi stainless steel, Steel kuku kartu kawat, kelenjar sambungan kabel waterproof, blok terminal, breaker circuit, pointer méteran, digital méteran jeung méteran énergi jsb Produk anu loba dipaké sarta jasa: mesin, kakuatan, éléktronika, komunikasi, militer, tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu, metallurgy, pétrokimia, cahaya, angkutan rél sarta industri lianna. Produk anu diékspor ka Amérika Kalér, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika jeung Asia Tenggara, kayaning leuwih ti 90 nagara jeung wewengkon ...

    PRODUCTS CENTER

    YAONAN PARTNER

    adgadfa
    fadfadf

    NEWS CENTER

    WhatsApp Online Chat!