Tentang Kami

adfaZhejiang Yaonan Electric Co., Ltd. Diadegkeun di 2017 ku Ibu didaptarkeun 10 juta Yuan (Baheulana ngaranna pabrik Yueqing Yaonan Electric, diadegkeun dina 1996). Pausahaan ieu lokasina di Cina Electric Perkakas Capital - Liushi, Yueqing, mangrupa perusahaan integrasi industri jeung dagang, specializing dina produk plastik, tegangan tinggi na low panerapan listrik sarta instrumen jeung produksi méter.

Pausahaan utamana ngahasilkeun: nilon dasi, dasi stainless steel, Steel kuku kartu kawat, kelenjar sambungan kabel waterproof, blok terminal, breaker circuit, pointer méteran, digital méteran jeung méteran énergi jsb Produk anu loba dipaké sarta jasa: mesin, kakuatan, éléktronika, komunikasi, militer, tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu, metallurgy, pétrokimia, cahaya, angkutan rél sarta industri lianna. Produk anu diékspor ka Amérika Kalér, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika jeung Asia Tenggara, kayaning leuwih ti 90 nagara jeung wewengkon.

Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, kalawan leuwih ti 500 pagawé. angkutan merenah, deukeut ka Shanghai, Ningbo jeung palabuhan lianna. parusahaan ngabogaan produktivitas jeung kreativitas kuat, geus jadi profésional, badag skala na usaha manufaktur terpusat salaku salah sahiji produk export.

parusahaan terus ngenalkeun pakakas produksi canggih tur profésional tanaga téknis sarta manajemén, pikeun mastikeun produk kualitasna alus sarta kapuasan customer. parusahaan geus diala sertifikasi Sistim kualitas ISO9001 na CCC, CMC, SGS, CE, KEMA, ROHS, CB jeung BV jeung sertipikat domestik jeung internasional lianna.

Pausahaan inherits ladenan Tujuan tina "kualitas munggaran, dumasar pamor, customer nepi paling", sakabéhna heartedly nyieun hareup geulis jeung konsumén heubeul jeung anyar raket.

ddsdfasdfa


WhatsApp Online Chat!