Nilon Cable Dasi

Pondok Description:

Sambungan kabel dasi-Barb-konci Tipe Téknis Émbaran Bahan: Nylon66 Suhu Range: -40 ° C nepi ka 85 ° C Warna. Alam atawa Hideung Flammability. UL94V-2 Pasipatan lianna: halogén Free, UV-tahan Feature Produk 1.Stainless baja barb nyadiakeun kinerja konsisten jeung reliabilitas tur saluyukeun pangabisa wates ngaliwatan sakabéh rentang kebat. Kakuatan 2.High sarta gaya thread low. 3.Stippled awakna tali nyegah gerakan gurat dina kebat ka. tip 4.Curved Gampang nyokot tina surfaces datar tur ngamungkinkeun fas ...


jéntré produk

Tags produk

Sambungan kabel dasi-Barb-konci Tipe

Émbaran teknis

Bahan: Nylon66

Hawa Range: -40 ° C nepi ka 85 ° C

Warna. Alam atawa Hideung

Flammability. UL94V-2

Sipat lianna: halogén Free, UV-tahan

Feature produk

Barb baja 1.Stainless nyadiakeun kinerja konsisten tur
reliabiliti jeung kamampuhna wates ngaluyukeun ngaliwatan sakabéh rentang kebat.

Kakuatan 2.High sarta gaya thread low.

3.Stippled awakna tali nyegah gerakan gurat dina kebat ka.

Tip 4.Curved Gampang nyokot tina surfaces datar tur ngamungkinkeun
threading awal gancang mun ngagancangkeun instalasi.

5.High loop Kakuatan ngaleuwihan standar industri.

6.A rupa bahan anu avails bisa pikeun aplikasi husus.

7.For pamakéan indoor atanapi outdoor.

图片 1图片 2

351782275205161629


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!