tube ékspansi palastik

Pondok Description:

  Material: PE Structure:  Geometry of the expansion pipe, in the solid structure of the object in the expansion. Color: Most grey and white, other colors are also available. Function:  To prevent rotation of the structral design, when using the screw does not rotate in the air to follow. Feature: Elasticity, shock resisting, durable, light weight, easy installation, resistance to corrosion Certificate: SGS, RoHS, CE First, we need to use electric drill to drill specific size of the...


jéntré produk

Tags produk

 

Bahan: pe

Struktur:   Géométri tina pipa ékspansi, dina struktur padet objek dina ékspansi anu.

Warna: Kalolobaan abu bodas, kelir séjén oge aya.

Fungsi:   Pikeun nyegah rotasi rarancang structral, nalika maké screw teu muterkeun dina hawa nuturkeun.

Fitur: élastisitas, shock resisting, awét, beurat lampu, instalasi gampang, résistansi kana korosi

Sertipikat: SGS, RoHS, CE Kahiji, urang kudu ngagunakeun bor listrik mun bor ukuran spésifik tina liang

Pamakéan:  Kadua, putting dilegakeun colokan dina liang Tungtungna, maké obeng ka tighten screw kana tube ékspansi dugi ka lokasi dieusian

Aplikasi: Dilarapkeun di hiasan perumahan jeung industri konstruksi

Waktos pangiriman:   3-15 poé (gumantung kana kuantitas urutan anjeun) sanggeus urutan konpirmasi. Istilah pembayaran: T / T, Western Union, L / C 

编号 长 (L) (mm) 外径 (d) (mm) 内径 (d) (mm) 螺丝 孔 screw (mm)
ITEM.NO.
RT-07 35 7 5.7      φ5 × 37
RT-08 40 8 6.7 φ5 × 42
RT-10 50 10 8,5  φ6 x 53
RT-12 60 12 10,4 φ7 × 63

adfa (2) 123fdfa (2)  123fdfa (3)123fdfa (1)
adfa (3)
222

000
111

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!