Waterproof simpang Box (Tanpa cocok)

Pondok Description:

Ihtisar produk ♦ Bahan Awak: ABS Feature ♦ Bahan: tiasa tahan stok, panas, hawa tiis, sarta chemicals.Excellent listrik sipat, beungeut alus gloss ♦ sertifikasi: metoda Instalasi CEROHS ♦: 1 .inside tina kotak nu boga circuit board atawa rel nu dipasang dina boss 2.External instalasi: tiasa make liang tina layung tina kotak nu langsung dibereskeun dina témbok (bisa ku opat sudut, nganggo screw atanapi paku dibereskeun kotak dina témbok atawa dewan ♦ Entry. liang: waterproof ...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar produk

♦ Bahan Awak: ABS

♦ Feature Bahan: tiasa tahan stok, panas, hawa tiis, sarta chemicals.Excellent listrik sipat, beungeut alus gloss

♦ sertifikasi: CEROHS

♦ metoda Instalasi: 1 .inside tina kotak nu boga circuit board atawa rel nu dipasang dina boss

2.External instalasi: tiasa make liang tina layung tina kotak nu langsung dibereskeun dina témbok (bisa ku opat sudut, pamakéan nu screw atanapi paku dibereskeun kotak dina témbok atawa dewan.

♦ Entry liang: waterproof simpang Box geus liang dicitak, customer tiasa gumantung syarat diri sambel handap liang atawa sakabéh liang, jeung set anu clamping mendi waterproof, pikeun ngahontal efek waterproof pangalusna. Cocog jeung komunikasi indoor tur listrik outdoor,, alat-alat seuneu, baja smelting pétrokimia éléktronika, situs konstruksi kareta kakuatan listrik, médan pertambangan, bandara, hotél, kapal, pabrik pabrik basisir badag unloading fasilitas terminal parabot kokotor treatment, fasilitas polusi lingkungan jeung saterusna.

Kode Modle liang Quality Ukuran liang IP Wight kotor Wight net kualitas karton karton Dimenstion
RFB-RT 50 × 50 4 25 55 12,9 11,7 300 45,5 × 37,5 × 51
RFB-RT 80 × 50 4 25 55 13,1 11,8 240 53 × 35 × 62
RFB-RT 85 × 85 × 50 7 25 55 15,6 14.4 200 45 × 37 × 53
RFB-RT 100 × 100 × 70 7 25 65 13,9 12,5 100 57 × 46 × 35
RFB-RT 150 × 110 × 70 10 25 65 13,6 12,3 60 62 × 31,5 × 46,5
RFB-RT 150 × 150 × 70 8 25 65 15,6 14,3 60 79 × 31 × 46
RFB-RT 200 × 100 × 70 8 25 65 15,6 14,3 60 57 × 43 × 42
RFB-RT 200 × 155 × 80 10 36 65 13,3 12 40 64,5 × 40,5 × 41
RFB-RT 200 × 200 × 80 12 36 65 16 14,1 40 85 × 43 × 40,5
RFB-RT 255 × 200 × 80 12 36 65 19,8 18 40 81 × 51,5 × 41
RFB-RT 255 × 200 × 120 12 36 65 19,8 18 30 62 × 53 × 62
RFB-RT 300 × 250 × 120 12 36 65 19,7 17,8 20 61 × 52 × 61,5
RFB-RT 400 × 350 × 120 16 36 65 14,8 13,1 10 72 × 41 × 61,5

 应用 场景 图


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!