Corrugated Pipe PA

Short Description:

Gambaran Umum Product Material ♦ Product: PA66 (Polyamide) suhu ♦ Makarya: -40 ℃ - + 160 ℃, + 180 ℃ bisa bereached nanging katahan mung kanggo cendhak wektu Struktur ♦: wangun Bergelombang loro interiorly lan exterioly ♦ Warna Black werna bisa selaras Opening pipo corrugated saben customer * s sing ♦ fitur keluwesan Good, kinerja apik mlengkung anti-distorsi bisa metokake bisa abot tahan asam lenga, ngademake lan ing lubricating, lumahing resistance abrasion nggilap. ♦ Mbeta kapasitas: Bisa metokake w ing ...


Detail produk

Tags Product

Gambaran Umum Product

♦ Material Product: PA66 (Polyamide)

♦ suhu Pakaryan: -40 ℃ - + 160 ℃, + 180 ℃ bisa bereached nanging katahan mung kanggo wektu cendhak

Struktur ♦: wangun Bergelombang loro interiorly lan exterioly

♦ Warna Black werna bisa selaras Opening pipo corrugated saben customer * s sing

♦ Feature keluwesan Good, anti-distorsi kinerja apik mlengkung bisa metokake abot bisa tahan ing asam lenga, ngademake lan ing lubricating, lumahing resistance abrasion nggilap.

♦ Mbeta kapasitas: Bisa metokake bobot ing sikil, ora bejat, Tipe padha, bisa cepet waras lan tanpa karusakan apa wae

♦ Aplikasi: Manufaktur Machinery, pangayoman jampel electrical, peralatan cahya, automobile peralatan Manufaktur aviation, automation sepur Sepur lan industri

♦ Dianggo The kabel kabel dipasang menyang tabung dicocogaké

WZCD: SM-G SM model seri nggunakake fittings selang cocog.

 

item Keterangan (AD) AG OD (MM) AG ID (MM) Packing (PC / BAG)
Ing-PA-10 AD10 7.0 * 10 16 100
Ing-PA-13 AD13 10 * 13 20 100
Ing-PA-15.8 AD15.8 12 * 15.8 30 100
Ing-PA-18.5 AD18.5 14.3 * 18.5 40 100
Ing-PA-21.2 AD21.2 17 * 21.2 45 100
Ing-PA-25 AD25 21 * 25 45 100
Ing-PA-28,5 AD28.5 23 * 28,5 50 50
Ing-PA-34.5 AD34.5 29 * 34.5 60 50
Ing-PA-42.5 AD42.5 36 * 42.5 70 50
Ing-PA-54.5 AD54.5 48 * 54.5 90 25

波纹 管


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!