кабел Клипови

Краток опис:

Features: Plastic Cable Clip,for use with satellite cable and pump cable Material: made from PE (plastic part),with high carbon steel Trail: elasticity and shock resisting, inserting type,nail attached in clips Directions:Place clip over cable and hammer nail gently,ensuring that it is square in the cable clip When fixing to hard brickwork,hammer the nail into a joint wherever possible to ensure a secure fitment ITEM NO H(mm) W(mm) Nail size(mm) 4mm 5.3  4.0  1.6*16 5mm 6.0  5.0...


детали за производот

Тагови производ

карактеристики:

Пластични кабел клип , за употреба со сателитски кабел и кабел пумпа

Материјал: направени од ЈП (пластични дел), со високо јаглероден челик

Трага: еластичност и шок отпорен, вметнување на тип, помине спроведен во клипови

Упатство: Ставете клип преку кабел и чекан шајка нежно, уверувајќи се дека е плоштад во кабел клип

При одредување на хард ѕидање, чекан шајка во заедничка секогаш кога е можно да се обезбеди безбедна вградување

hwrtwq

Точка НЕ H (mm) W (mm) Големина на ноктите (мм)
4mm 5.3  4.0  1,6 * 16
5mm 6.0  5.0  1,6 * 16
6mm 8.0  6.0  1,8 * 16
7mm 8.7  7.0  1,8 * 18
8мм 9.5  8.0  1,9 * 19
9mm 11,0  9.0  2.0 * 22
10мм 12,0  10,0  2.1 * 23
12mm 13,5  12,0  2.2 * 25
14mm 16,5  14,0  2.3 * 30
16мм 18,0  16,0  2.3 * 30
17mm 20.0  17,0  2,6 * 38
18mm 20,5  18,0  2,6 * 38
20мм 22,5  20.0  2,7 * 40 / 2,6 * 38
22mm 23,5  22,0  2,9 * 43
25мм 26,5  25.0  3.1 * 50 / 2.7 * 45
30мм 32,5  30.0  3,5 * 55
32mm 34.5  32,0  3,5 * 55
35мм 38,0  35,0  3,5 * 60
40мм 43,8  40.0  3,6 * 65
50мм 52,8  50.0  4.2 * 79

1515988457 (1)fgagfagfv


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи

    WhatsApp Онлајн Chat!