Clips Cable

Përshkrim i shkurtër:

Features: Plastic Cable Clip,for use with satellite cable and pump cable Material: made from PE (plastic part),with high carbon steel Trail: elasticity and shock resisting, inserting type,nail attached in clips Directions:Place clip over cable and hammer nail gently,ensuring that it is square in the cable clip When fixing to hard brickwork,hammer the nail into a joint wherever possible to ensure a secure fitment ITEM NO H(mm) W(mm) Nail size(mm) 4mm 5.3  4.0  1.6*16 5mm 6.0  5.0...


Detail Product

Produkt Tags

Features:

Plastike Cable Clip , për përdorim me kabllo satelitor dhe kabllor pompë

Materiali: bërë nga PE (pjesa plastike), me çelik të lartë të karbonit

Trail: elasticitet dhe goditje rezistonin, futur tipi, thonjsh bashkangjitur në clips

Directions: clip Vendos mbi kabllo dhe çekiç gozhdë të butë, duke siguruar se ajo është katror në clip kabllor

Kur fiksimin me tulla të vështirë, çekiç gozhdë në një të përbashkët që është e mundur për të siguruar një pajisje të sigurt

hwrtwq

ITEM NO H (mm) W (mm) Madhësia Nail (mm)
4mm 5.3  4.0  1.6 * 16
5mm 6.0  5.0  1.6 * 16
6mm 8.0  6.0  1.8 * 16
7mm 8.7  7.0  1.8 * 18
8mm 9.5  8.0  1.9 * 19
9mm 11.0  9.0  2,0 * 22
10mm 12.0  10.0  2.1 * 23
12mm 13.5  12.0  2.2 * 25
14mm 16.5  14.0  2.3 * 30
16mm 18.0  16.0  2.3 * 30
17mm 20.0  17.0  2.6 * 38
18mm 20.5  18.0  2.6 * 38
20mm 22.5  20.0  2.7 * 40 / 2.6 * 38
22mm 23.5  22.0  2.9 * 43
25mm 26.5  25.0  3.1 * 50 / 2.7 * 45
30mm 32.5  30.0  3.5 * 55
32mm 34.5  32.0  3.5 * 55
35mm 38.0  35.0  3.5 * 60
40mm 43.8  40.0  3.6 * 65
50mm 52.8  50.0  4.2 * 79

1515988457 (1)fgagfagfv


  • I mëparshëm:
  • Tjetër:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat!