Waterproof Junction Box (With Stopper)

Short Description:

Product fitur Umum ♦ Body Material ABS ♦ Stopper Material PVC ♦ Material: bisa tahan Simpenan, panas, suhu kurang, lan chemicals.Excellent electrical, lumahing apik kinclong ♦ Certification: CE RoHS ♦ Dianggo: Cocog kanggo electrical.communications njero ruangan ruangan lan , peralatan geni, paleburan baja Petrochemical electronics, railway daya situs elektrik construction, lapangan mining, bandara, hotel, kapal, pabrik pabrik gisik gedhe unloading terminal rereged perawatan fa ...


Detail produk

Tags Product

Gambaran Umum Product

♦ Material Body ABS

♦ Stopper Material PVC

♦ Feature Material: bisa tahan Simpenan, panas, suhu kurang, lan chemicals.Excellent electrical situs, lumahing apik kinclong

♦ Certification: CE RoHS

♦ Dianggo: Cocog kanggo electrical.communications njero ruangan ruangan lan, peralatan geni, paleburan baja Petrochemical electronics, Situs construction railway listrik, lapangan mining, bandara, hotel, kapal, pabrik pabrik gisik gedhe unloading fasilitas perawatan peralatan limbah terminal, fasilitas polusi lan ing.

♦ cara Instalasi: 1 .Nang saka kothak duwe papan sirkuit utawa ril sing dipasang ing boss
2.External instalasi: bisa nggunakake bolongan ngisor saka kothak langsung tetep ing tembok (bisa dening papat ngarepke, nggunakake ing meneng utawa pucuk tetep ing kothak ing tembok utawa Papan.

♦ Entry bolongan: Waterproof Junction Box bisa dipilih miturut
ukuran kabel ing plug bolongan ana utawa karo pesawat
joints clamping anti banyu, kanggo entuk efek anti banyu paling.

Kode Modle Lubuk Quality Size bolongan IP Wight Gross Wight net Quality Carton Carton Dimenstion
RFB-RA 50 × 50 4 25 55 12,9 11,7 300 45,5 × 37.5 × 51
RFB-RA 80 × 50 4 25 55 13,1 11.8 240 53 × 35 × 62
RFB-RA 85 × 85 × 50 7 25 55 15,6 14,4 200 45 × 37 × 53
RFB-RA 100 × 100 × 70 7 25 65 13,9 12,5 100 57 × 46 × 35
RFB-RA 150 × 110 × 70 10 25 65 13,6 12,3 60 62 × 31.5 × 46,5
RFB-RA 150 × 150 × 70 8 25 65 15,6 14.3 60 79 × 31 × 46
RFB-RA 200 × 100 × 70 8 25 65 15,6 14.3 60 57 × 43 × 42
RFB-RA 200 × 155 × 80 10 36 65 13.3 12 40 64,5 × 40.5 × 41
RFB-RA 200 × 200 × 80 12 36 65 16 14.1 40 85 × 43 × 40.5

应用 场景 图222
000
111

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!