Waterproof simpang Box (Jeung cocok)

Pondok Description:

Produk Feature Ihtisar ♦ Awak Bahan ABS ♦ cocok Bahan PVC ♦ Bahan: tiasa tahan stok, panas, hawa tiis, sarta chemicals.Excellent sipat listrik, beungeut alus gloss ♦ sertifikasi: CE ROHS ♦ Dianggo: Cocog jeung electrical.communications indoor na outdoor , alat-alat seuneu, baja smelting pétrokimia éléktronika, kareta api kakuatan situs listrik konstruksi, médan pertambangan, bandara, hotél, kapal, pabrik pabrik basisir badag unloading alat terminal perlakuan kokotor fa ...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar produk

♦ Bahan Awak ABS

♦ cocok Bahan PVC

♦ Feature Bahan: tiasa tahan stok, panas, hawa tiis, sarta chemicals.Excellent listrik sipat, beungeut alus gloss

♦ sertifikasi: CE ROHS

♦ Dianggo: Cocog jeung electrical.communications indoor na outdoor, alat-alat seuneu, baja smelting pétrokimia éléktronika, situs konstruksi kareta kakuatan listrik, médan pertambangan, bandara, hotél, kapal, pabrik pabrik basisir badag unloading fasilitas perlakuan parabot kokotor terminal, fasilitas polusi lingkungan sarta saterusna.

♦ metoda Instalasi: 1 .inside tina kotak nu boga circuit board atawa rel nu dipasang dina boss
2.External instalasi: tiasa make liang tina layung tina kotak nu langsung dibereskeun dina témbok (bisa ku opat sudut, pamakéan nu screw atanapi paku dibereskeun kotak dina témbok atawa dewan.

♦ Entry liang: Waterproof simpang Boxbisa dipilih nurutkeun
kana ukuran tina kawat di colokan liang nu aya atawa kalayan set dina
sendi clamping waterproof, pikeun ngahontal efek waterproof pangalusna.

Kode Modle liang Quality Ukuran liang IP Wight kotor Wight net kualitas karton karton Dimenstion
RFB-RA 50 × 50 4 25 55 12,9 11,7 300 45,5 × 37,5 × 51
RFB-RA 80 × 50 4 25 55 13,1 11,8 240 53 × 35 × 62
RFB-RA 85 × 85 × 50 7 25 55 15,6 14.4 200 45 × 37 × 53
RFB-RA 100 × 100 × 70 7 25 65 13,9 12,5 100 57 × 46 × 35
RFB-RA 150 × 110 × 70 10 25 65 13,6 12,3 60 62 × 31,5 × 46,5
RFB-RA 150 × 150 × 70 8 25 65 15,6 14,3 60 79 × 31 × 46
RFB-RA 200 × 100 × 70 8 25 65 15,6 14,3 60 57 × 43 × 42
RFB-RA 200 × 155 × 80 10 36 65 13,3 12 40 64,5 × 40,5 × 41
RFB-RA 200 × 200 × 80 12 36 65 16 14,1 40 85 × 43 × 40,5

应用 场景 图222
000
111

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!